Hvordan kjøpe

Hvordan kjøper jeg?
Enkelt - Registrer deg, gi et bud eller velg alternativet «Kjøp Nå», og betal din orde ved hjelp av PayPal. Enklere blir det ikke! Varen pakkes og sendes samme dag. Du mottar sporingsnummer på e-post og kan spore pakken din helt hjem.

Hvordan fungerer det?

Det er gratis å opprette en kjøperkonto på MYBIDS.NO. Klikk på "Registrer deg" og opprett konto. Fyll ut brukerdetaljene dine og verifiser e-posten du mottar fra oss, så kan du starte å by på de produktene du vil.

Koster det å handle på MYBIDS.NO?
Nei, det tilkommer ingen gebyrer på det du byr på. Prisen du byr er den du må betale. Det eneste som kommer i tillegg er frakt - om ikke annet er beskrevet.

Må jeg registrere meg som kunde før jeg kan by?
Ja, alle budgivere skal registrere sitt navn og kontaktopplysninger for å kunne by. Alle opplysninger blir behandlet fortrolig.

Hvem handler jeg med?
Du handler med MYBIDS.NO, noe som gjør det enkelt for deg som kjøper.

Kan jeg reklamere over et produkt som jeg har kjøpt på MYBIDS.NO?
Som kjøper har du undersøkelsesplikt når du byr på produktet. Såfremt objektet ikke oppfyller beskrivelsen ved mottak, kan du heve eller reklamere på kjøpet.

Hvordan betaler jeg?
Når du har vunnet en auksjon, betaler du via PayPal - verdens største og tryggeste betalingsløsning - enten med din PayPal konto eller med ditt debet/kreditt kort. 

Kan jeg trekke mitt bud på MYBIDS.NO?
Når du har lagt inn et bud så anses det som bindende. Vær derfor nøye med at budet du gir er det du er villig til å betale for det produktet du byr på. 

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt mitt brukernavn eller passord?
Hvis du har glemt ditt passord, klikker du på "Glemt brukernavn" eller "Glemt passord".

Er det noen aldersgrense for å handle på MYBIDS.NO?
Du må være over 18 år.

Hva skjer hvis minstepris ikke oppnås?
Dersom minstepris ikke oppnås, trekkes produktet. Dersom selger velger kan produktet bli lagt ut igjen.

Hva er minstepris?
Minstepris er den laveste pris som selgere på MYBIDS.NO vil selge produktet for.

Selges objektet inklusiv eller eksklusiv moms?
Prisen som er oppgitt er den du må betale. Det kommer ingen avgifter i tillegg, ut over frakt. 

Hva er autobud?
Autobud er det høyeste beløp (maksbud), som du er villig til å gi for et objekt. Du kan legge et autobud når du har logget inn som kjøper. MYBIDS.NO byr automatisk på dine vegne opp til det avtalte autobud, men kun hvis det er nødvendig. Det betyr at du får varen til lavest mulig pris, opp til ditt autobud. Ditt autobud er skjult for øvrige budgivere under auksjonen. De ser kun det aktuelt høyeste bud som er på objektet.

Har jeg mulighet til å besiktige objektet?
De fleste objekter på MYBIDS.NO selges uten visning. Du byr på varen baseret på den informsjonen og de bildene som finnes på auksjonen. 

Spørsmål? Benytt kontaktskjema og send oss dine spørsmål, så svarer vi deg så snart vi kan, vanligvis i løpet av 1-3 arbeidsdager. Dersom det er spørsmål som haster kan du benytte vår e-post adresse: post (at) mybids.no.


Oppdatert, 02.04.2021Trygg betaling med PayPal
G-GSPV219P9L